PÍSKAVICE ŘECKÉ SENO kapky 59ml (Fenugreek)

3 hodnocení
 

Pískavice řecké seno patří v celosvětovém měřítku mezi nejznámější byliny na zvýšení tvorby mateřského mléka.

 

Pomáhá stimulovat mléčné kanálky a vypuzování mléka.

 

Složení: extrakt z pískavice řeckého sena *, deionizovaná voda, rostlinný glycerin.

 

 *Certifikované BIO suroviny

 

Schváleno Ministerstvem zdravotnictví ČR a Laktační ligou.

Dostupnost Skladem
615 Kč
   
Kód produktu 73
Značka Motherlove
Webová stránka značky motherlove.com/
Kategorie KOJENÍ
Záruka dle informací na obalu výrobku
 

Pískavice řecké seno patří v celosvětovém měřítku mezi nejznámější byliny na zvýšení tvorby mateřského mléka. Pomáhá stimulovat mléčné kanálky a vypuzování mléka.

Složení: extrakt z pískavice řeckého sena *, deionizovaná voda, rostlinný glycerin.

 *Certifikované BIO suroviny

PRŮMĚRNÝ OBSAH V 1 ML 4 ML V 6 ML
 Výtažek z pískavice řeckého sena 333 mg 1332 mg 1998 mg

 

 

 

Doporučené dávkování: 1 ml (1/4 kávové lžičky) 4krát denně. Ženy s tělesnou hmotností nad 80 kg: 2ml (1/2 kávové lžičky) 3krát denně. Pro maximální účinek zapijte pouze několika doušky vody. 15 minut před a po požití nepijte a nejezte. Před použitím protřepejte.

Neužívejte během těhotenství. V případě nežádoucích účinků přestaňte užívat.

• 100% přírodní produkt z bio certifikovaných bylin

• Každá výrobní dávka je vyráběna dle zásad FDA (Food and Drug Administration) a velmi přísně testována na nepřítomnost baktérií, plísní, kvasinek, olova, těžkých kovů;

• Certifikováno kosher (KOF – K);

• Neužívejte během těhotenství;

 • Možné nežádoucí účinky: pískavice řecké seno může zvyšovat pocení, způsobovat nadýmání, případně řídkou stolici a tělo může vonět po javorovém sirupu. Při požití vysokých dávek pískavice řecké seno snižuje hladinu krevního cukru – při užívání inzulínu a hypoglykemii se poraďte se svým lékařem.

 

Odkaz MEDELA USA: Fenugreek

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

4,7 3 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: